Ακμή – Plasma Shower

Νέα επαναστατική θεραπεία κατά της ακμής!

Η θεραπεία Plasma Shower είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική και ανώδυνη θεραπεία που δίνει τη λύση στην ακμή.

Πώς λειτουργεί; Όπως ίσως θυμόμαστε από την Φυσική, το πλάσμα είναι η τέταρτη κατάσταση της ύλης, μετά την στερεή, την υγρή και την αέρια. Το πλάσμα περιέχει πολλά σωματίδια – ιόντα, ηλεκτρόνια και ρίζες – που όταν έρχονται σε επαφή με μια επιφάνεια αλλάζουν τις ιδιότητες της. Η θεραπεία Plasma Shower χρησιμοποιεί αυτή την τεχνολογία προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση της ακμής.

 Ενώ οι παραδοσιακές θεραπείες που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση της ακμής συχνά είναι ιδιαίτερα επιθετικές, αφήνοντας το δέρμα πιο λεπτό και ευαίσθητο, η θεραπεία Plasma Shower λειτουργεί διαφορετικά: 

1. Ασκεί αντιμικροβιακή δράση με αποτέλεσμα να καταστρέφεται το βακτηρίδιο της ακμής (Propionibacterium acnes). 

2. Βοηθά στην απορρόφηση από το δέρμα θεραπευτικών ουσιών, χωρίς τη χρήση βελόνας. Έρευνες δείχνουν ότι η απορροφητικότητα του δέρματος αυξάνει μέχρι και 100 φορές μετά την εφαρμογή της θεραπείας Plasma Shower, δίνοντας μας τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε προϊόντα μεσοθεραπείας που παραδοσιακά θα έπρεπε να χορηγηθούν ενέσιμα. 

3. Επιταχύνει την ανάπλαση της επιδερμίδας, ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, γεγονός που την καθιστά ιδανική θεραπεία για το ευαίσθητο δέρμα με πρόβλημα ακμής.

Βασιλική Παπαχριστοδούλου