Αναίμακτη βλεφαροπλαστική

Αντιμετωπίστε τις σακούλες κάτω από τα μάτια και αποκτήστε νεανικό βλέμμα με τη καινοτόμο μέθοδο αναίμακτης βλεφαροπλαστικής Plasma Pen!

Χωρίς χειρουργείο, ενέσεις και ράμματα! Σε 1 συνεδρία διάρκειας μόλις 30 λεπτών!

Οι σακούλες κάτω από τα μάτια είναι ένα από τα συχνότερα αισθητικά προβλήματα, αφού δίνουν κουρασμένη όψη στο πρόσωπο και προσθέτουν χρόνια. Η χαλάρωση του δέρματος, που εντείνεται με τη γήρανση, σε συνδυασμό με γενετικούς παράγοντες οδηγούν στην εμφάνιση τους, ενώ οι περισσότερες τοπικές θεραπείες (κρέμες, serum κτλ) δυστυχώς δεν έχουν αποτέλεσμα. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει μια αποτελεσματική, μη επεμβατική θεραπεία: το Plasma Pen.

Τι είναι το Plasma Pen;

Πρόκειται για μία συσκευή αισθητικής ιατρικής που χρησιμοποιεί την τεχνολογία του πλάσματος (4η μορφή της ύλης) ώστε να αυξάνει επιλεκτικά τη θερμοκρασία σε μια συγκεκριμένη περιοχή, προκαλώντας εξάχνωση της περίσσειας του δέρματος, χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες δερματικές στιβάδες. Αυτό το καθιστά ιδανικό για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική

Η θεραπεία Plasma Pen αντιμετωπίζει μόνιμα και αποτελεσματικά τις σακούλες, τις ρυτίδες και άλλες δερματικές βλάβες στην περιοχή των ματιών, χαρίζοντας στο πρόσωπο νεανική και υγιή όψη.

Αρχικά τοποθετείται μια τοπική αναισθητική κρέμα στην περιοχή, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι η διαδικασία θα είναι ανώδυνη. Η ενέργεια του πλάσματος που εφαρμόζεται προκαλεί στοχευμένη εξάχνωση στο δέρμα, δημιουργώντας μικρά “καυκαλάκια”. Με τον τρόπο αυτό, η περίσσεια δέρματος εξαλείφεται, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες ώστε να παράγουν κολλαγόνο και συσφίξουν περαιτέρω το δέρμα.

Αμέσως μετά τη θεραπεία η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι οιδηματώδης, ενώ είναι ορατά και τα “καυκαλάκια”. Το οίδημα υποχωρεί σε 48 ώρες και τα “καυκαλάκια” πέφτουν σε περίπου 1 εβδομάδα. Ο ασθενής θα πρέπει για αυτό το χρονικό διάστημα να εφαρμόζει τις ειδικές αναπλαστικές κρέμες που θα συστήσει η ιατρός.

Αν και απαιτείται κάποιος χρόνος αποθεραπείας, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά: η περίσσεια δέρματος εξαχνώνεται, οι σακούλες εξαλείφονται και το βλέμμα γίνεται ξεκούραστο και νεανικό. Είναι μια μέθοδος που εξασφαλίζει τα αποτελέσματα της βλεφαροπλαστικής, χωρίς την ταλαιπωρία και τα έξοδα του χειρουργείου!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Βασιλική Παπαχριστοδούλου